Politika privatnosti

Politika privatnosti

Jezični atelje d.o.o. se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podatka, na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka (UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ). S tim Vas upoznaje tekst u nastavku. Molimo Vas da Politiku privatnosti povremeno provjerite, izmjene su moguće i bit će prikazane na stranici. Konkretne informacije koje ćete vidjeti u nastavku odnose se na stupanje u kontakt sa Jezičnim ateljom d.o.o. putem web obrasca na službenoj stranici www.jezicniatelier.com. Za detaljnije informacije o uređenju sveukupnog područja zaštite osobnih podataka, pogledajte našu javno dostupnu Politiku zaštite osobnih podataka na sljedećoj poveznici: jezicniatelier.com/politika-privatnosti

Zaštita osobnih podatka – općenito

Osobne podatke prikupljamo prije svega radi:

  • • Osiguravanja pružanja tražene usluge
  • • Što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
  • • Naše interne statističke obrade podataka

Podaci pokriveni sustavom Politike privatnosti:

  • • Ime i Prezime
  • • E-mail
  • • Ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama. Trenutkom slanja upita putem kontakt obrasca na web stranici, vaš je izričit pristanak na kontakt. Nakon toga, Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit i interne statističke obrade podataka.

Sadržaj Politike privatnosti

Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo te ih nećemo staviti trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Jezični atelje d.o.o. vam neće slati neželjenu poštu. Jezični atelje d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas slanje podataka kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na svojim internetskim stranicama nikome, osim:

  • • u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza,
  • • u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite vašeg života ili tjelesnog integriteta, a vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu svojih osobnih podataka,
  • • u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu,
  • • u slučajevima kada ste vi sami objavili te podatke

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili, osim u slučajevima navedenima u prethodnome poglavlju.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam svoje stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Upotreba kolačića (Cookies)

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s Vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.

Poruka elektroničkom poštom.

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Jezični atelje d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Kontakt

Ako želite da se podaci isprave ili izbrišu ili ako imate druga pitanja ili sugestije o zaštiti podataka, molimo Vas da nas obavijestite poštom na našu poštansku adresu ili e-porukom na info@jezicniatelier.com ili kontaktirati odgovornu osobu : Marina Grahovac 098 619 871

X