Gordan Zadravec

Gordan Zadravec

 

  1. Bivši profesionalni sportaš, koji se sada bavi trenerskim poslom i drugim stvarima. Rođen u Zagrebu, oženjen, tri godine fakulteta (Viša trenerska škola u Zagrebu).
  2. U biti sam promašio zanimanje jer sam htio biti nogometaš, bavio sam se košarkom. Nažalost, to je takva vrsta zanimanja koje brzo završava i teško da se bilo čega primim, dostignem nivo svojeg znanja i umijeća, kao kada sam bio sportaš.
  3. Gledaj pod 2, npr. bio sam najbolji igrač svoje države 1998. ili nastupi za reprezentaciju (50). To je sigurno najviše što jedan čovjek može doživjeti u svojem poslovnom smislu.
  4. Moram priznati da su mene odgajali prema dobrom, starom, ugarskom odgoju – čitaj germanskom ili uzdaj se u red, rad i disciplinu..
  5. Čitaj pod 4, pomogni sam sebi pa će ti i Bog pomoći te ne čini drugima što  ne želiš da tebi čine.
  6. Ništa ne znam, a kako život prolazi, svjestan sam da sve manje znam.
  7. Odlučio sam ne biti glupan sa srednjom školom pa sam, gradeći stanove za prodaju, zimi upisao fakultet DIF (falio mi je 1 ispit da završim 3 godine Ekonomije). Tako sam odlučio i francuski jer mi je došlo, nema neki poseban razlog jer prilično dobro pišem i govorim engleski, a za moj posao je to dovoljno.
  8.  Francuski je težak sam po sebi, iako ne mogu reći da mi jezici ne leže jer sam brzo počeo govoriti slovenski, slovački, čak i poljski, kada sam igrao, nakon svega nekoliko mjeseci, ali francuski nisam ništa razumio, dok sam bio tamo.
  9. .Pokušavam se što više dopisivati s prijateljima iz Francuske Whats uppom, a imam ponude za raditi u kampovima za djecu ove godine, a imao sam i prošle, pa možda se zaletim i ugodno iznenadim sve najesen
No Comments

Post A Comment
X