Tamara

Tamara

 

  1. Osoba odgovorna za organizaciju i vođenje ureda te komunikaciju s javnosti. Organizacija obuhvaća brigu o radnim satima, uredskom materijalu i poslovnim procesima, vođenje evidencije zaposlenika, administriranje dokumentacije, organizaciju sastanaka, izradu izvještaja, izradu ponuda, računa i vođenje evidencije plaćanja. PR dio obuhvaća komunikaciju s klijentima, suradnicima i širom javnosti, organiziranje događanja, vođenje društvenih mreža, pripremanje materijala za objave i pisanje tekstova te administriranje web stranice.
  2. Oduvijek sam voljela jezike i komunikaciju. Tijekom studiranja radila sam kao prevoditelj i kontrolor kvalitete prijevoda, ali i u Predstavništvu EK na raznim događanjima povezanima s EU i njezinim stanovnicima. Nakon što sam diplomirala na FFZG anglistiku i ruski jezik i književnost, shvatila sam da me više od prevođenja privlače odnosi s javnošću i organizacija, pa sam se odlučila okušati u malo drugačijem području.
  3. Moj je diplomski rad objavljen kao članak u stručnom časopisu.
  4. Svakodnevno radim yogu.
  5. Budi sretna svaki dan i nemoj povrijediti ljude oko sebe.
  6. Sigurno znam da život ima kraj.
  7. Francuski sam počela učiti u drugom razredu srednje škole kada nam je ponuđen kao izborni predmet. Budući da je francuski na glasu kao iznimno zahtjevan, ali prekrasan jezik, vidjela sam u tome izazov i objeručke ga prihvatila.
  8. Najteže mi je učiti konjugacije nepravilnih glagola, ostala gramatika nije toliko teška. Najzabavnije mi je otkriti neko neobično gramatičko pravilo, npr. ispravno je reći deux cent un ili slaganje nastavaka kada je boja predmeta precizirana.
  9. Pomagao mi je na poslu kada sam pregledavala prijevode, olakšava mi je komunikaciju s poznanicima – Francuzima i snalaženje u Francuskoj, mogu gledati videe, filmove i čitati knjige iz frankofonih područja.
No Comments

Post A Comment
X